Mina Tjänster

Jag erbjuder en stor mängd tjänster och skräddarsyr lösningar för just dig och ditt företag. Allt för att du ska få den bästa starten med ditt nystartade företag. Eller en skjuts framåt i det företag du haft ett tag.

så här kan jag hjälpa dig

Sublimeringstryck

Gör dig synlig på sociala medier

Maximera din närvaro på sociala medier med min expertis. Jag kan coacha dig och hjälpa dig med strategi, analys och innehåll för att nå din målgrupp och öka engagemanget.

Skapa intryck med design

Saknar du en grafisk profil för ditt företag eller varumärke? Jag hjälper dig med allt från logotyp och visitkort till presentationer, freebies och bilder till sociala medier.

Marknadsföringssupport

Som marknadsföringscoach kan jag hjälpa dig att skapa en anpassad marknadsföringsplan och strategi som passar just din verksamhet. Dessutom finns jag här för att ge dig stöd och pepp på resan som företagare.

Stick ut med profiltryck

Låt din verksamhet synas med profileringstryck! Jag erbjuder tryck på kläder, tygpåsar, kuddfodral med mera. Unika produkter som får ditt företag att sticka ut och fånga uppmärksamhet! Sublimerings-tekniken passar för ljusa produkter med hög andel polyester. Resultatet blir ett tryck med mycket bra färgåtergivning och en hållbarhet lika lång som produkten.

Bild på en dator och hemsida

Få resultat med attraktiv webbplats

Maximera din online närvaro med en snygg hemsida. Jag skapar attraktiva och användarvänliga webbplatser som lockar besökare och speglar din unika stil. Enklare hemsidor (ej webbshop) gjorda i till exempel Wix, Sitebuilder eller WordPress.

Texter som fångar intresse

Varje företag har sin egen unika röst och jag är här för att hjälpa dig att hitta din! Jag skriver allt från pressmeddelanden och produktbeskrivningar till sociala medieinlägg och artiklar till hemsidan. Allt för att fånga läsarens uppmärksamhet och framföra ditt budskap.

Jag erbjuder flexibel prissättning för mina tjänster, antingen per tillfälle eller per timme. Dessutom finns det paketpriser tillgängliga för att passa olika behov.

"

Jag är väldigt nöjd med både hemsidan och grafiska profilen som Ida har gjort. Logotypen är stilren och snygg! Hemsidan är genomtänkt och funkar bra både på mobilen och datorn. Jag tycker att både hemsidan och grafiska profilen ger ett proffsigt intryck. Dessutom fick vi snygga profiltryck på våra kläder. Kan varmt rekommendera Ida, hon är lätt att jobba med!

TONY CEDERSTRÖM, CX MÄT OCH PROJEKTERING

"

Ida ger ett varmt och förtroendeingivande intryck från första stund. Hon ger konkreta tips och får mig att reflektera och utvärdera innehållet i min marknadsföring genom att lyfta det som kan bearbetas och samtidigt framhäva det som fungerar bra i dagsläget. Hon besvarar de funderingar jag har och hjälper mig att bolla tankar och idéer mot framtida projekt. Mycket fint möte!

SOFIA HANSSON; FIASKRYPIN

"

Tack för hjälpen med fint resultat av tryck på tröjor och väska. Även fantastiskt bra råd och hjälp med sociala medier

ELISABETH VIKLUND, HÄLSOFORM BY ELISABETH

"

Ida är proffsig, inlyssnande och drivande. Med en väl genomförd behovsanalys skapade hon en design/hemsida som verkligen speglar min personlighet och mitt företag. Under resans gång har hon givit mig många fantastiska tips om marknadsföring. Jag kan varmt rekommendera Ida!

KRISTINA HAAG, TILLIT OCH FRAMGÅNG HAAG AB

"

Jag kan varmt rekommendera Ida om du behöver hjälp med sociala medier och marknadsföring. Jag fick flera användbara tips och rekommendationer och även feedback på min hemsida och Instagramsida. Verkligen värdefullt för mig som är relativt ny som egenföretagare och vill lära mig att vara tydlig med vad jag erbjuder för att på bästa sätt nå ut till både befintliga och nya kunder. Tack Ida!

MALIN MILEVI, MALINS ANDRUM

"

Ida på Relief Marketing hjälpte mig att komma igång med analys av statistik på Instagram och hur jag kan tänka kring framtida annonsering. Hon gav också flera värdefulla råd om planering och strukturering av inlägg. I hennes e-bok finns också tydliga steg-för-steg-tips med checklistor, som kompletterade vårt möte perfekt!

EBBA WIDÈN, EBB.ISH

Vill du uppfylla din dröm om ett lönsamt företag? Då är jag redo att hjälpa dig med marknadsföringen!