070-769 21 11

vill du driva ett framgångsrikt företag?

Läs e-boken och Få nycklarna
till att lyckas!

Framgångsrikt företagande

– Nycklar för en hållbar business

Handbok inom marknadsföring för dig som driver eget företag! Vill du nå ut till din målgrupp och sälja för att kunna leva på ditt företag? Då är det här boken för dig!

Vem bör läsa boken?

Den här e-boken vänder sig till dig som
drömmer om att starta eget företag men är osäker på om du vågar eftersom du saknar kunskaper om marknadsföring
nyligen har startat eget men känner att det är svårt att hitta kunder
drivit företag ett tag men vill ge det en skjuts i rätt riktning.

E-boken Framgångsrikt företagande, Nycklar för en hållbar business

Det här får du:

Självförtroende och förståelse. Slipp osäkerhet och bli peppad att ta de steg som behövs för att ditt företag ska växa.

Checklistor att bocka av för att underlätta ditt arbete.

Enkla och konkreta tips inom marknadsföring och mindset för att lyckas med ditt företag och må bra som egenföretagare.

✅ Mer tid över till att ta action. Du behöver inte lägga tid på research eller att leta bland alla de freebies du tidigare laddat ner. Här har du allt samlat och får bland annat reda på hur du skriver för att sälja, gör en användarvänlig hemsida eller optimerar din Instagramprofil!

✅ En ordlista för att förstå alla krångliga ord inom marknadsföring, förklaring till när olika bildformat lämpar sig bäst och mycket mera!

Pris: 249kr

Mycket värde för lite pengar!

Varför en e-bok om marknadsföring?

Jag har skrivit den här e-boken för att hjälpa dig att lyckas med ditt företag. Det oavsett om din dröm är att arbeta med det du verkligen brinner för, ha mer tid till nära och kära, jobba varifrån du helst vill eller vara din egen chef. Jag brinner lite extra för att hjälpa nystartade företagare och vill att du ska kunna leva på ditt företag!

I boken delar jag med mig av tips för att du ska nå ut till din målgrupp – En förutsättning för att kunna få snurr på företaget. Inom marknadsföring finns det många krångliga facktermer och ämnet är väldigt brett! Därför är boken skriven på ett lättförståeligt sätt och uppdelad i tydliga kapitel som presenterar mina nio bästa tips inom områden som sociala medier, copywriting, grafisk design, mindset och annonsering. Dessutom avslutas varje kapitel med en checklista. – Allt för att underlätta för dig!

 

Det här säger mina kunder:

"

Ida ger ett varmt och förtroendeingivande intryck från första stund. Hon ger konkreta tips och får mig att reflektera och utvärdera innehållet i min marknadsföring genom att lyfta det som kan bearbetas och samtidigt framhäva det som fungerar bra i dagsläget. Hon besvarar de funderingar jag har och hjälper mig att bolla tankar och idéer mot framtida projekt. Mycket fint möte!

SOFIA HANSSON; FIASKRYPIN

"

Som nyföretagare är det mycket man inte vet i början. Idas bok har verkligen fått mig att inse vikten av marknadsföring och att det inte behöver vara så svårt. Med kreativa tips och bra checklistor så känner jag mig rustad för företagandet. Jag kan varmt rekommendera Idas bok.

KRISTINA HAAG, TILLIT OCH FRAMGÅNG HAAG AB

"

Ida på Relief Marketing hjälpte mig att komma igång med analys av statistik på Instagram och hur jag kan tänka kring framtida annonsering. Hon gav också flera värdefulla råd om planering och strukturering av inlägg. I hennes e-bok finns också tydliga steg-för-steg-tips med checklistor, som kompletterade vårt möte perfekt!

EBBA WIDÈN, EBB.ISH

"

Äntligen en lättbegriplig marknadsföringsbibel om sociala medier för småföretagaren! Så många bra konkreta tips på var jag ska börja och vad jag själv kan göra här och nu. Hur jag når ut genom bruset utan att det behöver kosta skjortan. Ordboken kommer jag ha nytta av för resten av livet! 😄

JASMINE, TRÄDGÅRDSTROLLET

väck nyfikenhet för ditt företag

Kontakta mig

Tveka inte på att höra av dig om du har några frågor eller funderingar! Kontakta mig för ett förutsättningslöst och gratis konsultationssamtal där vi ser om vi blir en bra match!